Guide

Så här går det till då ni kontaktar oss för skräddarsydda beställningar av bröllopsdesign och illustration. 

Så här går det till

01

INSPIRATION

 

Inspireras av våra färdigdesignade teman och utsmyckningar eller kika i vår portfolio för tidigare jobb.

02

KONTAKT

 

Börja processen genom att fylla i vårt kontaktformulär.

03

KONSULTATION

OFFERT

Vi skapar en gemensam bild av vad ni önskar & ni får en offert.

04

DESIGNPROCESS

 

Vi utformar er önskade design och ni får utkast att ge feedback på och till sist en färdig korrektur att godkänna.

05

PRODUKTION &

LEVERANS

 

Er beställning skickas till er via post.

KONTAKT & BESKRIVNING

Kontakta oss med er förfrågan. Inom 3 arbetsdagar blir ni kontaktade av oss där vi summerar er förfrågan och bekräftar om vi har möjlighet att åta oss er önskan.

 

Hör gärna av er i god tid innan ni önskar leverans så vi kan planera in tid för er design. Det är helt ok att inte ha alla detaljer klara då ni kontaktar oss!

DESIGNPROCESS & TIDSPLAN

Vi arbetar i en nära process då er design tas fram. Ni får utkast för feedback eller godkännande och vi gör ändringar tills ni är nöjda med resultatet.

Då arbetet drar igång får ni även en tidsplan, den bekräftas och uppdateras under projektets gång. Observera att en effektiv tidsplan också beror på er tillgänglighet.

KORREKTUR

KONSULTATION

Olika projekt behöver olika typ av återkoppling för att vi ska få en gemensam bild av vad ni önskar beställa. Om det känns som att det inte räcker med mail som kommunikationskanal bokar vi in ett möte.

 

Det är bra med mycket information - visa gärna era inspirationsbilder, referenser, en fin färgpalett och berätta om er själva så kommer vi långt! Detta kan ni maila till oss redan från start.

 

För att få med korrekt information från start kommer ni under processens gång också få ett formulär med era uppgifter att fylla i.

OFFERT

Offert mailas till Er efter första konsultation.

Giltighetstid 1 vecka.

Två korrekturvändor ingår. Vid fler korrekturvändor tar vi en timtaxa på 875 kr. När ni godkänt sista utkastet trycks eller exporteras era produkter.

LEVERANSTID

Ungefärlig tid på beställningar: 4 - 12 veckor.

Vi ser alltid till ert önskade leveransdatum och ger er direkt en uppskattad leveransvecka.

Hur lång tid det tar beror på projektets storlek och hur många delar som ingår.

Leveranstiden startar efter godkänd offert.

LEVERANS

Leverans av tryckfärdigt material skickas via post. Fraktkostnad tillkommer. Bor eller arbetar ni i Göteborg kan beställningen hämtas personligen. Inga tryckfiler ingår i priset. Vill ni köpa loss digitala filer är det möjligt mot en extra kostnad.

PRIS

BETALNING

Efter godkänd offert betalas 50% av arvodet och arbetet drar igång. Resterande belopp faktureras vid leverans. Eventuella tillägg läggs på slutfakturan. Betalning via bankgiro.

Kostnaden för skräddarsydda trycksaker och bröllopsdesign beror på idé, upplaga, handgjort eller tryckt osv. Kontakta oss för offert.